Om os/links

FERTILITET FYN - KLINIK THAIDAN ApS

Rugårdsvej 747 - 5462 Morud - Telefon: 42923514Fertilitet Fyn er en afdeling af Klinik Thaidan ApS / Smertecenter Fyn som har ligget på Fyn i over 15 år. Vi har i alle disse år arbejdet med LLLT laser som en del af vores behandlinger. I disse sammenhænge i forbindelse med at fjerne/reducere smerter, hjælpe kroppen af med inflammationer med mere. Se mere på www.thaidan.dk eller på www.smertecenterfyn.dk. Vi har stor erfaring i arbejdet med laserbehandling og startede for små 4 år siden forsigtigt med fertilitetsbehandlinger. Efter en række gode resultater har vi nu besluttet at udbyde dette helt konkret.


Vort ønske er at hjælpe dig/jer til at opnå den graviditet som du/I ønsker, og måske allerede har forsøgt at opnå i langt tid. Måske har der været forsøgt hormonbehandlinger - uden resultat. Vi har haft flere igennem som har prøvet dette, men hvor der først skete noget efter behandlingen med laser.


Naturligvis kan vi ikke give garantier. Mange ting kan spille ind når en ønsket graviditet udebliver, og derfor indleder vi også alle nye klienter med en grundig samtale - bla. for at afdække om andre forhold end hormoner og krop kunne spille ind. Og netop derfor tilbyder vi også f.eks. blid massage og/eller samtale hvis der spiller stress eller andre ting ind. Vi mener det er vigtigt at det er hele mennesket der ses på og behandles for at opnå det - for dig/jer - bedste resultat.


For at sikre dig/jer at behandlingerne har effekt beder vi også om at I efter et sæt behandlinger opsøger jeres læge/gynækolog for en kontrol af status.


Der skal hele tiden være total tryghed i processen - da netop dette også spiller en stor rolle i at blive gravid.


Vi håber du/I har fået en indsigt og viden i hvad vi kan tilbyde af hjælp på siden her, og naturligvis skal du/I bare ringe eller sende en mail til os på kontakt@fertilitetfyn.dk såfremt der er spørgsmål. 


Det vil være os en stor glæde at hjælpe dig/jer til at opnå en ønsket graviditet.


 Fertilitet Fyn ApS er en afdeling af


Klinik Thaidan ApS 

&

Smertecenter Fyn


www.thaidan.dk

www.smertecenterfyn.dk

KONTAKT OS

Rugårdsvej 747

5462 Morud

Gratis P på vores gårdsplads

42 92 35 14

ÅBNINGSTIDER


Vores åbningstider er angivet her, men vi behandler også udenfor disse efter aftale.


Mandag - fredag 9.00 - 18.00

Lørdag efter aftale


© Copyright Thaidan ApS 2015-2020