Behandlinger

FERTILITET FYN - KLINIK THAIDAN ApS

Rugårdsvej 747 -5462 Morud - Telefon 42923514

Behandling hos Fertilitet Fyn


Som indledning til en behandling har vi en start konsultation på 40-60 min, hvor vi grundigt gennemgår din aktuelle situation - dine ønsker og behov. Vi ser bla. på hvor længe du har prøvet på at blive gravid, din alder, vi gennemgår hvad eventuelle undersøgelser eller behandlinger du allerede har fået med mere. Denne samtale er et vigtigt led i at tilrettelægge den - for dig bedste - behandling.


Udfra vores samtale vurderer vi hvordan vi griber det an. Nogle har forsøgt at blive gravide så længe at de både er psykisk og fysisk anspændt - og her vil vi typisk bruge en kombinationsbehandling som både består af laserbehandlingen og en blid og løsnende energimassage. Laserbehandlingerne har een rolle, men det kan være lige så vigtigt at krop og sind er afslappet og afspændt. Stress og spændinger er en hyppig årsag til udeblivende graviditet.


Andre igen er muligvis så psykisk påvirket af mange mislykkede forsøg at vi vil tilbyde kombinationsbehandlingerne suppleret med samtaleterapi udfra en holistisk vinkel. Vi har over 20 års erfaring med denne terapiform.


Andre er så afklarede og i god balance med sig selv at vi udelukkende arbejder med laserbehandlingerne.


Skal du igang med IVF - planlægger vi laserbehandlingerne ud fra hvornår æg skal udtages - sådan at du får det maksimale udbytte af laserbehandlingen.


Erfaringsmæssigt arbejder vi med sæt af 8 laserbehandlinger som udgangspunkt. Vi har erfaring for at det giver det bedste resultat. Afhængig af din alder, hvor længe du har prøvet at blive gravid etc - kan det kræve 2-3 x 8 behandlinger.


For mænds vedkommende f.eks. med dårlig sædkvalitet vil vi efter 8 behandlinger bede dig gå til lægen og få en kontrol af status - og udfra svaret på denne - kan yderligere behandlinger aftales hvis det skønnes nødvendigt.


At ønske sig et barn - og måske have oplevet at der intet sker - er en stressende situation. Vi gør meget ud af at hjælpe og vejlede dig også i forhold til at skabe mest muligt ro i dig selv og dine omgivelser mens behandlingerne står på.


Vort ønske er at hjælpe dig/jer til at få dit/jeres ønske opfyldt om at få et barn ! Dit resultat er vores succes.


Behandlinger kan efter aftale ske udenfor de normale åbningstider. Vi søger at passe det ind så det på alle måder foregår i ro og tryghed for dig/jer.

LLLT laser er en, gennem mere end 25 år, videnskabeligt dokumenteret behandlingsmetode. Herhjemme først taget i brug af speciallæge Aage Winther Nielsen fra Rigshospitalet. LLLT laser er ikke at forveksle med den type laser som skærer. LLLT laser spreder lyset så det- uden at skade - kan gennemtrænge vævet og derved tilføres energi ind til celler og organer. Vi har over 15 års erfaring i anvendelsen af laser i bla. smertebehandling. I de senere år er der forsket meget omkring LLLT laser til fertilitetsbehandling. Laserens lys tilfører energi til cellerne f.eks. æggestokke, follikler og underliv. For mænds vedkommende til testikler og sædstrenge. Krop, celler og hormoner boostes på en helt naturlig måde fordi cellernes egen energi styrkes - fremfor via hormoner som sætter kunstigt gang i det. Der ses generelt stor bedring af kvalitet af æg og sædceller efter behandlingen med LLLT laser. Og der er ingen bivirkninger.

Alle behandlinger tilpasses individuelt udfra dit behov - din situation og historik.


Efter en grundig samtale vurderer vi dit behov for behandling.


Behandlinger kan omfatte en kombination af laser - blid massage - samtale eller ren laserbehandling.


Læs nærmere nedenfor.

Behandling med LLLT laser for fertilitet


Styrker kroppens produktion af ATP ( cellernes brændstof)


Øger blodgennemstrømningen i vævet


Øger kroppens naturlige immunforsvar og styrke


Øger den enkelte celles naturlige energi


Modvirker og fjerner inflammation


Afslapper organer og muskelvæv

LLLT laser - effektiv hjælp


Ved hormonel ubalance


Nedsæt æg / sædkvalitet


Nedsat aktivitet i follikelfasen


Nedsat cirkulation i underliv


Spændinger i underlivet


Aldersbetinget nedsat hormonproduktion


 Fertilitet Fyn ApS er en afdeling af


Klinik Thaidan ApS 

&

Smertecenter Fyn


www.thaidan.dk

www.smertecenterfyn.dk

KONTAKT OS

Rugårdsvej 747

5462 Morud

Gratis P på vores gårdsplads

42 92 35 14

ÅBNINGSTIDER


Vores åbningstider er angivet her, men vi behandler også udenfor disse efter aftale.


Mandag - fredag  9.00 - 18.00

Lørdag efter aftale


© Copyright Thaidan ApS 2015-2020